03.1.2020

Älä jää yksin, parhaat pelit syntyvät yhdessä

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki
Liikunta on yksi parhaista tavoista löytää kavereita, ystäviä sekä motivoivaa tekemistä. Liikunnan avulla mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressi vähenee ja unenlaatu paranee. Vaikka et olisi kiinnostunut terveyshyödyistä, niin liikunta on yksinkertaisesti hauskaa ja sen takia sitä kannattaa ainakin kokeilla. Terveyshyödyt ovat harrastamisesta seuraava mukava plussa. Monelle liikunnan aloittamisen esteeksi nousee epäilys siitä, etteivät omat taidot tai kunto riitä. Kunto- tai taitotasosta stressaaminen on turhaa – maksuttomia ja kohtuuhintaisia liikuntaryhmiä on tarjolla kuntotasosta tai taustasta riippumatta ympäri Helsinkiä. Älä siis jää yksin, vaan tule mukaan liikkumaan!

 

EasySport 6–13-vuotiaille

EasySport on edullista tai kokonaan maksutonta toimintaa alakoululaisille yhteistyössä urheiluseurojen kanssa. Liikuntaryhmissä liikutaan lasten toiveiden mukaan liikunta- ja lajitaitoja kehittäen. Tällä kaudella on panostettu etenkin maksuttoman toiminnan määrään. Tästä johtuen tarjonta on uudistettu viiteen alalajiin: palloiluun, temppuiluun, liikuntaan, erikoistunteihin sekä maksulliseen toimintaan. Vain maksullisiin tunteihin pitää ilmoittautua etukäteen.

Esimerkkejä lajitarjonnasta:

Jääkiekko · Parkour · Luistelu · Sirkus · Tanssi · Paini · Skeittaus · Liikunta · Palloilu · Temppuilu · Mailapelit

Kohdennetut EasySport-ryhmät:

Erityislapset · Pienryhmät erityistukea tarvitseville lapsille

Tutustu tarjontaan: easysport.fi

 

FunAction 13–17-vuotiaille

FunAction tarjoaa liikuntamahdollisuuksia yläkouluikäiselle eri liikuntalajien ja ystävien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Lajeina ovat muun muassa kiipeily, pallopelit, kuntosaliharjoittelu, erilaiset tanssit ja kamppailulajit. Tunneilla liikutaan ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seurojen lajiohjaajien johdolla. Toimintaan ostetaan 25 euroa maksava liikuntakortti, jolla voi osallistua kaikille tunneille. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Esimerkkejä lajitarjonnasta:

Hupipelit · Juoksukoulu · Kahvakuula · Kamppailulajit · Kiipeily · Kehonhuolto · Kuntosali · Mailapelit · Pallopelit · Ryhmäliikunta · Sirkus · Tanssi · Telinevoimistelu · Uinti

Tutustu tarjontaan: funactionnuorille.fi

 

Nyt-liikunta 18–29-vuotiaille

NYT-liikunta tarjoaa edullista ja monipuolista liikuntaa alle kolmekymppisille helsinkiläisille. Liikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä osallistuminen vaadi minkäänlaista liikuntataustaa. Tarjonnassa on muun muassa kiipeilyä, pallopelejä, ryhmäliikuntaa, tanssia, sirkusta, juoksukouluja ja paljon muuta. Mukaan pääsee 25 euroa maksavalla Nyt-liikuntakortilla, jolla voi osallistua koko kauden kaikille tunneille.

Esimerkkejä lajitarjonnasta:

Hupipelit · Juoksukoulu · Kahvakuula · Kamppailulajit · Kiipeily · Kehonhuolto · Kuntosali · Mailapelit · Pallopelit · Ryhmäliikunta · Sirkus · Tanssi · Telinevoimistelu · Uinti · Vesiliikunta

Tutustu tarjontaan: nytliikunta.fi

 

Liikuntakortti

Liikuntakortteja myydään Liikuntamyllyssä, Töölön Kisa­hallissa, Latokartanon liikuntahallissa sekä Jakomäen, Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa. Lajitarjonta saattaa vaihdella kausittain.

Tiesitkö, että Helsingin liikuntapalvelut tarjoavat liikuntamahdollisuuksia vauvasta vaariin?  Tutustu liikunnan kevätesitteen.

 

Viimeisimmät artikkelit