31.12.2019

FunAction täyttää pyöreät 10 vuotta, merkkipäivää juhlitaan Liikuntamyllyssä

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki

13–17-vuotiaille suunnattu FunAction-liikunta täyttää komeat kymmenen vuotta, ja vuosikymmenen mittaista vauhdikasta matkaa juhlitaan Liikuntamyllyssä (Jauhokuja 3) keskiviikkona 22. tammikuuta kello 17.00-20.00 maksuttomalla liikunnallisella tapahtumalla.

FunActionin synttärikemuissa on muun muassa kiipeilyä, korista, pingistä, sulista, strength-harjoittelua, kehonhuoltoa, yllätysohjelmaa ja muita juhlallisuuksia.

FunActionin synttärijuhlallisuuksien Facebook-tapahtuma >>

FunAction – mitä se on?
FunAction on matalan kynnyksen liikuntaa 13–17-vuotiaille nuorille eri liikuntalajien ja ystävien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. FunAction on monipuolista sekä hauskaa ja liikuntatunnit järjestetään yhteistyössä helsinkiläisseurojen kanssa. FunActionissa liikutaan aina ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seurojen lajiohjaajien johdolla. Vuonna 2009 startannut FunAction vakiintui liikuntapalveluiden vakinaiseksi toiminnaksi vuonna 2014.

FunAction maksaa nuorille ainoastaan 25 euroa/kausi (+ 4€ ladattava asiakaskortti uusille asiakkaille). FunAction-kortin haltija voi osallistua kauden aikana niin monelle tai vaikka kaikille järjestettäville tunneille. FunAction-liikuntakortteja myydään Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa, Töölön kisahallissa, Latokartanon liikuntahallissa sekä Liikuntamyllyssä.

FunAction-liikunta jatkuu myös kesäisin touko-elokuun ajan, ja kesätoiminta on nuorille maksutonta.

Lisätietoja: funactionnuorille.fi

Viimeisimmät artikkelit