01.6.2020

Helsingin sisäliikuntatilat avautuvat poikkeusjärjestelyin

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki
Töölön kisahalli, Liikuntamylly, Latokartanon, Maunulan, Pirkkolan, Herttoniemenrannan ja Puistolan liikuntahallit, Myllypuron Pallomylly ja Talin jalkapallohalli, Pirkkolan, Oulunkylän ja Ruskeasuon liikuntapuistot sisätiloineen avautuvat normaalien aukioloaikojen mukaisesti 1.6. Ruskeasuon liikuntahalli avataan myös 1.6., mutta normaalista poikkeavin aukioloajoin. Katajanokan liikuntahalli, jossa on ainoastaan varattavia vuoroja, avataan myös 1.6. poikkeavin aukioloin ja suljetaan kesäksi. Kaikki Helsingin sisäliikuntatilat avataan viranomaisten edellyttämien rajoitusten mukaisesti, poikkeusjärjestelyin ja rajoitetuilla sisäänpääsymäärillä.

Sisäliikuntatilojen käyttäjämäärää rajoitetaan tilojen koon mukaisesti. Henkilökunta seuraa sisäliikuntatilojen käyttäjämääriä ja ohjeistaa asiakkaita tilanteen mukaan. Tulevana kesänä sisäliikuntatiloihin ei myydä kausikortteja rajoitusten ja poikkeusjärjestelyiden vuoksi, vaan paikkoihin myydään ainoastaan kertalippuja sekä 10 kerran sarjakortteja. Aiemmista vuosista poiketen sarjakortti tai muut kortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn jonon ohi. Lipputyypistä riippumatta kaikki kulkevat sisään saman jonon kautta. Toivomme asiakkailta malttia ja että jokainen huomioi poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt.

Avautuvat sisäliikuntatilat ja niiden enimmäisasiakasmäärät (ilmoitettu suluissa toimipaikan jälkeen)

Monitoimihallit: 1.6. alkaen normaalien aukioloaikojen mukaisesti
Töölön Kisahalli (500 hlö)
Liikuntamylly (500 hlö)

Liikuntahallit: 1.6. alkaen normaalien aukioloaikojen mukaisesti
Latokartano, avoinna myös heinäkuussa (50 hlö)
Maunula, avoinna myös heinäkuussa (50 hlö)
Pirkkola, avoinna myös heinäkuussa (50 hlö)
Herttoniemenranta (50 hlö)
Puistola (50 hlö)

Liikuntahallit: 1.6. alkaen poikkeavin aukioloajoin
Katajanokka, suljetaan kesäksi.
Ruskeasuo, avoinna arkisin 7.00-21:30 ja viikonloppuisin 10.00-16:30. Avoinna myös heinäkuussa. (50 hlö)

Jalkapallohallit: 1.6. alkaen normaalien aukioloaikojen mukaisesti
Myllypuro (50 hlö)
Tali (50 hlö)

Liikuntapuistot: 1.6. alkaen
Pirkkolan liikuntapuisto
Oulunkylän liikuntapuisto
Ruskeasuon liikuntapuisto, avoinna myös heinäkuussa sekä lyhennetyillä aukioloajoilla viikonloppuisin.

Isoissa liikuntakohteissa maksimiasiakasmäärää tullaan rajoittamaan myös tilakohtaisesti (esim. kenttä tai liikuntatila). Näitä maksimiasiakasmääriä voidaan muuttaa, jos tilojen turvallinen käyttö sitä edellyttää. Sisäliikuntatiloissa tehdään normaalien siivouksien lisäksi myös välisiivouksia ja kosketuspintoja puhdistetaan säännöllisesti. Kuntosaleille tulee lisäksi desinfiointiaineita ja pyyhkeitä, joilla asiakas voi halutessaan desinfioida laitteiden kosketuspintoja. Lisäksi liikuntatiloissa on myös käsidesiä.

Liikuntatilojen aukioloaikoihin ja rajoituksiin saattaa tulla muutoksia.

Viimeisimmät artikkelit