30.9.2019

Helsingin hiihtosesonki alkoi jo lokakuussa

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki

Helsingissä pääsee hiihtämään harvinaisen aikaisessa vaiheessa syksyä, kun Kivikon hiihtohalli (Savikiekontie 4) avasi ovensa sivakoijille maanantaina 7. lokakuuta kello 7.00.

“Hallissa on vaihdettu lumi ja pistetty ladut jälleen niin sanotusti minttiin. Näiden lisäksi myös valaistusta on kohennettu, kun vanhoja loisteputkia on vaihdettu LED-valaisimiin. Etenkin hallin molemmat päädyt ovat nyt valoisampia kuin aiemmin, ja tämä tekee hiihtokokemuksen mielekkäämmäksi”, kertoo Kivikon hiihtohallin tiimiesimies Mircos Kienanen.

Kivikossa testataan muitakin uudistuksia.

“Halliin pääsee tällä kaudella jo kello 7.00 aamulla. Tällä on ajateltu työssäkävijöitä, joille aikataulumuutoksella mahdollistetaan hiihtäminen esimerkiksi jo ennen työvuoroa”, Kienanen jatkaa.

Muuten hiihtohallin palvelut ovat viime vuosilta tuttuja. Latua on kahdessa kerroksessa nousuineen ja laskuineen yhteensä reilu kilometri, eli peruskierros on 850 metriä ja lisälenkki 200 metriä. Latujen leveys on 6–8 metriä, ja ne soveltuvat sekä perinteiselle ja vapaalle tyylille. Sisäänpääsymaksuun sisältyy aina saunominen sivakoinnin jälkeen. Pukukoppitiloihin kannattaa varata mukaan euron kolikkopantti pukukaappia varten. Hallin aulakahvila on avoinna päivittäin kello 7.00–20.00.

Tälläkin sisähiihtokaudella Kivikon hallissa on mahdollisuus myös suksien säilytykseen. Lisäksi hiihtohallin aukioloaikoina tarjolla on myös muun muassa suksivuokrausta ja erilaisia suksien huoltopalveluita.

Kivikon hiihtohallin sisäänpääsyajat
ma-su klo 7.00–20.00
Hiihtohalli suljetaan klo 21.00

Kivikon hiihtohallin hintatiedot
Aikuiset
– kerta 14e
– 5 krt 50e (+ 3e avainkortti)
– 10 krt 90e (+ 3e avainkortti)

Muut
– kerta 12e
– 5 krt 40e (+ 3e avainkortti)
– 10 krt 70e (+ 3e avainkortti)

Lapset (7–11 v.)
– kerta 10e
– 5 krt 30e (+ 3e avainkortti)
– 10 krt 50e (+ 3e avainkortti)

Perhelippu yksi aikuinen ja yksi 7–11-vuotias lapsi 15e
Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät hiihtämään maksutta pääsylipun lunastaneen ja hiihtävän aikuisen seurassa.

Kivikon hiihtohalli >>

Viimeisimmät artikkelit