Ulkona liukasta, mutta liikkumaan pääsee

Älä anna kelin lannistaa. Jos ulkona on liukasta, tuovat Helsingin ikäihmisille tarkoitetut etäpalvelut liikunnan omaan olohuoneeseesi. Kotona harjoittelu on turvallista, säällä kuin säällä. Lisäksi se on helppoa, hauskaa ja ilmaista.

Tiesithän, että pienikin päivittäinen liikunta pitää yllä toimintakykyä ja tuo virkeyttä arkeen? Tutustu etäpalveluihin ja löydä juuri itsellesi sopivin tapa pysyä aktiivisena myös kotoa käsin. Helsingin kaupungin ja sen tukemien järjestöjen monipuoliset senioriliikunnan mahdollisuudet ovat vain klikkauksen päässä.

 

Helsinki-kanavan Seniorijumppa

Mitä jos kokeilisit tänään omaan tahtiin tehtävää kevytjumppaa? Helsinki-kanavan Seniorijumpista voit valita niin lattaritanssia, lihaskunto- ja tasapainoharjoituksia kuin vaikkapa kehonhuoltoon sopivia puolen tunnin harjoituksia.

Katso lisää samanlaisia videoita.

 

Jumppahetki

Piristä päivääsi nopeilla ja helpoilla Jumppahetkillä. Ylen ja Helsingin kaupungin yhteistyössä tuotetut, 5–10 minuutin pituiset harjoitukset johdattavat kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat turvallisesti kotona liikkumisen pariin. Löydät 30 jaksoa Jumppahetkeä Helsinki-kanavalta.

Katso lisää samanlaisia videoita.

 

Saanko luvan?

Senioreiden etäpalveluissa on sekahaku joka säällä. Löydä sinulle mieleisin vaihtoehto Helsingin kaupungin ja  järjestöjen tarjoamista ikäihmisten liikuntapalveluista. Älä anna talven pimeyden tai huonon kelin haitata menoa, vaan klikkaa itsesi mukaan. Linkit vievät sinut suoraan liikuntapalvelun tai järjestön sivulle.

Vahvikelinja puhelinpalvelu

Vanhustyön keskusliitto

Teams-tapaamiset ja ulkoiluryhmät

Helsingin Sydänkuntoutus

Hyvän kunnon seniorikarate Facebookissa

Tapanilan Erä Karate

Etäjumpat Zoomissa

Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistykset

Tanssikaverit tanssi- ja läsnäoloharjoitteet

Zodiak

Juuret-tanssiteos

Susanna Leinonen Company

Etäliikuntaryhmä Teamsin välityksellä