28.4.2022

Legendaarinen Pallokentän Sosiaalipalloilijat laajentaa toimintaansa junnufutikseen

Markkinointi ja viestintä
Markkinointi ja viestintä

Pallokentän Sosiaalipalloilijat, eli tuttavallisemmin SOPPA, on jo yli 30 vuoden ajan pelaillut viikoittain Olympiastadionin kupeessa Töölön pallokentällä, Bolliksella. SOPPAn pääperiaatteita on alusta asti ollut, että pelaajien seurataustalla ei ole merkitystä, mukaan ovat päässeet kaikki halukkaat entiset sekä nykyiset pelurit, eli jengiin on voinut tulla kuka tahansa. 11. toukokuuta 2022 lähtien Bolliksella alkaa myös JUNNUSOPPA tyttö- ja poikapelureille, eli tunnin ajan kaikille lapsille ja nuorille avointa liikunnallista ilonpitoa ja pelailua aina keskiviikkoisin, ja vielä maksutta. Heinäkuun ajan JUNNUSOPPAkin kesälomailee.

JUNNUSOPPA toimii Pallokentän Sosiaalipalloilijoiden ja Helsingin liikuntapalveluiden yhteistyönä, ja samalla periaatteella liikuntapalveluiden EasySport– ja FunAction-liikunta. Helsingin liikuntapalvelut on mukana JUNNUSOPPAn toiminnassa antamalla pelailuun Bolliksen kentän sekä peli- ja harjoitusvälineitä.

JUNNUSOPPA-treeneissä luodaan kaikille tarpeen mukaan sopivantasoiset pelailuryhmät 9−12-vuotiaille sekä 13−17-vuotiaille. Treeneissä leikitään pallolla, liikutaan monipuolisesti, pidetään hauskaa ja treenaillaan futiksen alkeita ja kikkoja sekä pelataan pelejä. Tarkoituksena ei ole kasvattaa huippufutaajia, vaan liikuttaa lapsia ja nuoria mukavan harrastuksen parissa leikkimielellä. Mukaan voivat tulla niin vähemmän kuin enemmän ennen futailleet lapset ja nuoret. JUNNUSOPPA on kiusaamisvapaa vyöhyke, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Tärkeintä JUNNUSOPPA-treeneissä on hyvä henki, toisten kannustaminen ja tukeminen.

JUNNUSOPAN ohjaajina ja vetäjinä toimii entisiä pitkän linjan futaajia, valmentajia ja aktiivitoimijoita. Paikalla treeneissä saattaa ajoittain olla myös yllätysvieraita suoraan Suomen futismaailman huipulta. Ohjauskielenä toimii pääasiassa suomi, ja viikoittain osallistujille opetetaan vähintään yksi stadin slangin sana.

Harjoitusasuksi sopii esimerkiksi verryttelyasu ja jalkapallokengät tai muut vastaavat futiksen peluuseen sopivat tossut. Oman pallon voi ottaa mukaan.

Maksuton JUNNUSOPPA
11.5.−29.6. ja 3.8.−28.9.2022
Keskiviikkoisin kello 15.00−16.00 (paikalle olisi hyvä tulla valmistautumaan n. klo 14.45). Keskiviikkona 14.9. JUNNUSOPPA peruttu kentän kunnostustyön takia.
HUOM! 8.6., 15.6. ja 22.6. JUNNUSOPPA on jo klo 11.00−12.00.
Töölön pallokenttä numero 1, tekonurmikenttä Bolliksen eteläpäädyssä (linkki)

Facebook-tapahtuma: facebook.com/events/534634681556609/534634728223271/

Junnusoppan logo.

Viimeisimmät artikkelit