Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki

Kiinalainen junnulätkäjoukkue Team Beijing pääsi kuluvalla viikolla Helsingissä todelliseen intensiiviharjoitteluun. Joukkue treenasi maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona aamupäivisin osaavassa suomalaisopissa, kun Karhu-Kissojen junioripäällikkö Antti Nevalainen ja ammattivalmentaja Lari Joutsenlahti vetivät pekingiläisille monipuolisia harjoituksia Kaarelan uudessa jäähallissa.

 

Valmentaja Lari Joutsenlahti antoi kesken harjoitusten audiovisuaalista palautetta tehdyistä suoritteista.

Team Beijing myös pelasi tiukassa aikataulussa maanantai-, tiistai- ja keskiviikkoiltoina harjoitusottelut Jokerien, Karhu-Kissojen ja HIFK:n vuonna 2004 syntyneiden joukkueita vastaan.

 

Team Beijing -joukkue ja sen taustavoimat kiittelivät vuolaasti ja useaan otteeseen heille järjestettyjä harjoituksia ja kovatasoisia pelejä. Kaikin puolin vaikutti siltä, että tämä oli heille erittäin arvokas kokemus, josta riittää pureksittavaa vielä pitkälle tulevaisuuteen, kertoi Helsingin liikuntapalveluiden tapahtumatuottaja Juhana Harlin, joka jeesasi ja järjesteli kiinalaisvieraiden kiekkoviikon käytännön asioita.

 

Kiinalaisjoukkueen ja sen taustadelegaation Helsingin kiekkovierailu huipentui torstaina, kun konkkaronkka pääsi ensin aamulla Nordenskiöldinkadun jäähalliin seuraamaan HIFK:n Liiga-joukkueen aamuharjoituksia, ja illalla katsomaan ”Nordikselle” HIFK:n ja SaiPan välistä huippuottelua.

Perjantaina vuorossa oli vielä tutustuminen Vuosaaressa sijaitsevaan Puistopolun peruskouluun, jossa on muun muassa painotusluokat liikunnalle, ja luokilla 7.-9. Suomen olympiakomitean koordinoima urheiluyläkoulukokeilu. Ja perjantai-iltapäivän ratoksi kiinalaiset pääsivät läheiselle hiihtoladulle testaamaan sivakointitaitojaan.

Team Beijingin Helsingin harjoittelu- ja pelivierailu oli osa Kiinan ja Suomen välistä talviurheilun teemavuotta 2019.

 

 

 

Viimeisimmät artikkelit