06.7.2020

Kumpulan maauimalassa kokeillaan ennakkolippujen myyntiä

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki
Kumpulan maauimalassa kokeillaan heinäkuun aikana netistä ostettavia ennakkolippuja, joilla pääsee jonottamatta polskimaan maauimalaan. Kokeilussa kerätään arvokasta asiakaspalautetta kehitettävää verkkomaksamista varten. Lisäksi ennakkolippujen ostajien kesken arvotaan 20 vapaalippua Kumpulan maauimalaan. 

Ensimmäinen ennakkomyyntikokeilu on sunnuntaina 12.7. kello 9-10 aamulla, ja ennakkolippuja myydään maksimissaan 100 kappaletta. Ennakkolipputyyppejä on kolme: aikuisten lippu 5e, 7-17-vuotiaiden lasten lippu 2,5e ja 0-6-vuotiaiden lasten lippu 0e, joka on kuitenkin varattava nettikaupasta, mikäli uimalaseurueeseen mukaan tulee alle 6-vuotiaita. Maauimalan uintiaikasuositus on kaksi tuntia. 

Kumpulan maauimalan ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 6.7. kello 12.00, ja ennakkoliput voi ostaa tästä >>
Ennakkoliput poistuvat myynnistä 30 minuuttia ennen sisäänpääsyajan päättymistä, eli 12.7. kello 9.30Ennakkolippuja ei voi peruuttaa. 

Ennakkolipulla pääsee sisään Kumpulan maauimalaan niin sanotun ruuhkakassan kautta näyttämällä mobiililippua. 

Kumpulan maauimalaan kannattaa ottaa mukaan 50 sentin kolikko pukuhuoneen kaappien panttia varten. Muut palvelut kuten vuokrattavat pyyhkeet tai uimahousut voi lunastaa kassalta erikseen. 

Toinen vastaava Kumpulan maauimalan ennakkomyyntikokeilu on sunnuntaina 19.7. kello 9-10, ja ennakkoliput tulevat myyntiin seitsemän vuorokautta ennen sisäänpääsyä 12.7. Muut mahdolliset kokeilukerrat tulevat löytymään samasta verkkokaupasta ja niistä tiedotetaan erikseen. 

Kumpulan maauimalassa yhä rajoituksia
Kumpulan maauimalan maksimihenkilömäärä on koronavirustilanteen vuoksi 800 henkilöä, mikä sisältää henkilökunnan. Vesijuoksuvöitä on lainattavissa, lasten omat vesilelut ovat sallittuja, saunat ovat käytössä, kahvila on auki, ulkoleikkipaikat ovat avoinna ja ulkokuntovälineet käytettävissä.  

Maauimalassa toimitaan edelleen viranomaisten edellyttämien rajoitusten mukaisesti. Turvaväleihin sekä hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Sisäänpääsyrajoitusten lisäksi yksittäisten altaiden käyttäjämäärää rajoitetaan altaiden koon mukaisesti. Uimavalvojat seuraavat altaiden käyttäjämääriä ja ohjeistavat asiakkaita tilanteen mukaan. 

Tänä kesänä maauimaloihin ei myydä kausikortteja rajoitusten ja poikkeusjärjestelyiden vuoksi. Maauimaloihin myydään ainoastaan kertalippuja sekä 10 kerran sarjakortteja. Aiemmista vuosista poiketen sarjakortti tai muut kortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn jonon ohi. Ainoastaan netistä ostetulla ennakkolipulla pääsee Kumpulan maauimalassa jonon ohi ennakkomyyntikokeilupäivinä 12. ja 19.7. Toivomme asiakkailta malttia ja että jokainen huomioi poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt. 

Kumpulan maauimalan sisäänpääsyajat ja muita tietoja palvelukartalla:
Kumpulan maauimala >>

Viimeisimmät artikkelit