23.2.2021

Lapsille ja nuorille suunnatuilla kevään EasySport ja FunAction –tunneilla vielä tilaa


Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti tammikuussa avata alle 20-vuotiaiden harrastusmahdollisuuksia rajatusti 1.2. alkaen. Helmikuussa lapset ja nuoret ovatkin päässeet jälleen harrastusten pariin, ja myös kaupungin alle 20-vuotiaille suunnatut kurssit ovat käynnistyneet kevään osalta. Ala- ja yläkouluikäisille suunnatuilla EasySport ja FunAction –tunneille ilmoittautuminen on nyt käynnissä, ja alkavilla tunneilla on vielä tilaa.

Kevään EasySport -tunnit

Alakoululaisille suunnattu EasySport tarjoaa monipuolista, maksutonta toimintaa ympäri Helsinkiä. EasySport on talvilomaviikon (viikko 8) tauolla, mutta tunnit jatkuvat jälleen lomaviikon jälkeen. EasySport tarjoaa alueellisesti muun muassa jääkiekkoa, kiipeilyä, temppuilua ja skeittausta. EasySport –tunneille ilmoittaudutaan suoraan järjestäjän kautta, tiedot ja ohjeet löytyvät lukujärjestyksistä:

Itäisten EasySport -tuntien lukujärjestys

Läntisten EasySport -tuntien lukujärjestys

Pohjoisten EasySport –tuntien lukujärjestys

 

Kevään FunAction –kurssit

FunAction tarjoaa helppoa, hauskaa ja laadukasta harrasteliikuntaa 13-17-vuotiaille nuorille maksuttomasti. Valikoimassa on monipuolisesti lajeja aina erilaisista pallopeleistä muun muassa tanssilajeihin, voimisteluun, kiipeilyyn ja taekwondoon. FunAction -toimintaa toteutetaan toistaiseksi koronatilanteen vuoksi kuukausittain lyhytkurssitoimintana kolmessa eri jaksossa: 8.2.2021- 5.3.2021, 8.3.2021- 2.4.2021 ja  5.4.2021-30.4.2021. Korona-tilanteen salliessa FunAction palaa normaaliin toimintaan. Kurssit pyörivät myös talvilomaviikolla.

FunAction –kurssien lukujärjestys

Ilmoittautuminen harrastushaun kautta

 

Koronaturvallisuudesta huolehditaantunneilla erikoisjärjestelyin:

  • Sekä EasySport että FunAction –tunneilla maksimihenkilömäärä on 10 henkeä, ohjaajat mukaan lukien.
  • Toiminnassa noudatetaan viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.
  • Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.
  • Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö rajoitetaan vain välttämättömään käyttöön.
  • Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin.
  • Kouluilla tapahtuvilla tunneilla luokka-asteiden sekoittumista vältetään.
  • Liikuntapaikkojen ollessa muutoin suljettuna, liikuntapaikoissa tapahtuvien tuntien ohjaajat hakevat osallistujat ulko-ovelta.

 

Viimeisimmät artikkelit