01.10.2021

Liikuntakursseille vapautunut hajapaikkoja – ilmoittaudu mukaan 25% alennuksella

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki
Harrastustoimintaan ja liikuntatilojen käyttöön koskevat rajoitukset puretaan 1.10. lähtien. Liikuntatiloissa kuten uimahalleissa, kuntosaleilla ja ryhmäliikuntatunneilla ei enää lokakuun alusta ole henkilömäärärajoituksia. Samalla ohjatun liikunnan syksyn kursseille vapautuu uusia paikkoja lähinnä ryhmäliikuntaan. Vapautuvat kurssipaikat täytetään ensisijaisesti kurssijonosta, mutta hajapaikkoja vapautuu myös kaikkien haettavaksi.

Kuvaa kahvakuulakurssilta.Helsingin kaupungin järjestämillä liikuntakursseilla tarjolla on tutusti monipuolista liikuntaa lapsille, työikäisille ja senioreille sekä soveltavaa liikuntaa erityisryhmille. Nyt syyskuussa alkaneille kursseille vapautuu lisäpaikkoja, jotka tulevat myyntiin 25% alennuksella normaalihinnasta.

Vapautuvia paikkoja kursseille voi tiedustella maanantaista 4.10. lähtien:

  • Liikuntaluurista puh. 09 31032623 (ma-to klo 13-15.30)
  • Vapaille kursseille voi ilmoittautua ma 4.10. lähtien myös osoitteessa hel.fi

 Vapautuvien paikkojen lisäksi tarjolla myös uusia lyhytkursseja
Uudet lyhytkurssit alkavat lokakuun alussa. Samalla kokeillaan uutta ilmoittautumisjärjestelmää, jonka tavoitteena on tehdä kursseille ilmoittautumisesta aiempaa helpompaa. Uudet lyhytkurssit täydentävät aiempaa kurssitarjontaa ja ne toteutetaan pääosin ulkoharjoitteluna. Tarjolla on muun muassa lihaskuntoharjoittelua, sykkeen nostoa, sauvakävelyä, senioripalloilua sekä metsäjoogaa.

Lisätiedot uusista lyhytkursseista >>

Harrastustoiminnan järjestämisessä suositellaan edelleen muun muassa, että harrastusryhmä kokoontuu samassa kokoonpanossa, kontakteja toisten harrastusryhmien kanssa vältetään ja että harrastustoimintaan ei osallistuta flunssaoireisena. Harrastustoiminnassa suositellaan välttämään tarpeetonta fyysistä kontaktia ja noudattamaan yleisiä ohjeita käsi- ja yskimishygieniasta. Harrastustoiminnan ohje on voimassa toistaiseksi.

Viimeisimmät artikkelit