11.5.2022

Liikuntapalvelut mukana lätkän kotikisojen fan zonella Triplassa

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki
Jääkiekon MM-kisat pelataan 13.-29. toukokuuta Tampereella ja Helsingissä. Helsingin osalta fan zone on pykätty kauppakeskus Mall of Triplaan, jonne myös Helsingin liikuntapalvelut jalkautuu toiminnallisella pisteellään.

Helsingin liikuntapalveluiden pisteellä voi koota jättipalapeliä, joka muodostuu ikonisista Stadin liikuntapaikoista. Palapelin oikein koonneet palkitaan päheillä Helsinki-siirtotatuoinneille. Liikuntapalveluiden pisteellä saa tietysti infoa ja vinkkejä ajankohtaisista Helsingin liikuttavista tarjonnoista ja tapahtumista. Pisteellä voi myös hengähtää, rentoutua ja nauttia fan zonen tunnelmasta mukavilla fatboy-säkkituoleilla. Liikuntapalveluiden henkilökunta päivystää fan zonen pisteellä kisojen ajan pääsääntöisesti arkisin kello 13.30-21.00 ja viikonloppuisin kello 11.00-21.00.

Jättipalapeli Yrjönkadun uimahallista.

Jättipalapeli, jonka palaset ovat kooltaan noin 27 x 27 senttiä.

Triplan fan zonella mukana on myös muita lätkäkisojen yhteistyökumppaneita, ja kauppakeskus muuttuukin MM-kisojen ajaksi maailman suurimmaksi fan zoneksi. Fan zonen sydämessä kauppakeskuksen Kulttuuriaukiolla voi mm. seurata Suomen pelejä kisakatsomossa ja fiilistellä tunnelmaa muiden jääkiekkofanien kanssa. Triplan fan zonelle on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin, maksuton, esteetön ja kaikkien saavutettavissa.

Lisätietoja fan zonesta (linkki)
Lisätietoja jääkiekon MM-kilpailuista (linkki)

Maskotin kuva: iihf.com

Viimeisimmät artikkelit