06.7.2022

Liikuntapalvelut mukana UEFA Super Cupin fan zonella Kansalaistorilla

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki
UEFA Super Cup saapuu Helsinkiin, kun Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat Real Madrid ja Eintracht Frankfurt kohtaavat toisensa Olympiastadionilla keskiviikkona 10. elokuuta. Tapahtuman fan zone sijoittuu Kansalaistorille, josta löytyy myös liikuntapalveluiden toiminnallinen piste.

Helsingin kaupungin aktivointipiste hauskuuttaa, aktivoi sekä tarjoaa aivopähkinän jokaiselle kävijälle. Liikuntapalveluiden henkilökunta päivystää fan zonen pisteellä tapahtuman aikana tiistaina 9.8. kello 11.00-20.00 ja keskiviikkona 10.8. kello 11.00-19.00.

Helsingin liikuntapalveluiden pisteellä voi koota jättipalapeliä, joka muodostuu ikonisista Stadin liikuntapaikoista. Palapelin tietyssä aikaikkunassa oikein koonneet palkitaan esimerkiksi päheillä Helsinki-siirtotatuoinneille, heijastinliiveillä tai juomapullolla. Liikuntapalveluiden pisteellä saa myös infoa ja vinkkejä ajankohtaisista Helsingin liikuttavista tarjonnoista ja tapahtumista QR-koodilla varustetun käyntikortin kautta. QR-koodilla pääsee suoraan liikuntapalveluiden sivuille ja syksyn palveluiden pariin.

Kuva: UEFA / Suomen Palloliitto

Viimeisimmät artikkelit