Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki

Oulunkylän tekojääradalla järjestettiin 5. helmikuuta soveltavan liikunnan Koko Suomi luistelee -tapahtuma. Tapahtumapäivän aikana luistimilla viiletti yhteensä peräti 150 koululaista.

 

Monelle koululaiselle luistelu oli jo tuttua puuhaa tältä talvelta, mutta mukana oli myös koululaisia jotka eivät olleet koskaan aiemmin luistelleet. Ogeliin olikin roudattu viitisenkymmentä paria luistimia lainattavaksi, ja luisteluapuvälineitäkin oli tarjolla isot valikoimat.

Ogelin iso tekojääalue oli jaettu kolmeen osaan, joista yhdellä alueella vetovastuussa oli Suomen Taitoluisteluliitto, toisella Suomen Luisteluliitto ja kolmannella Helsingin liikuntapalvelut. Oppilaat saivat itse valita millä alueella häärätä, ja kaikille alueille riitti tasaisesti koululaisia.

Kiva tapahtuma, kaikilla oli hauskaa ja vauhti päällä! Tämä oli hieno yhteistyötapahtuma, joten isot kiitokset Taitoluistelu- ja Luisteluliitolle, ammatillisen oppilaitoksen Careerian porukoille, sekä kaikille tapahtumassa avustaneille lähihoitajaopiskelijoille, opettajille ja koulunkäynninohjaajille, jutteli Helsingin liikuntapalveluiden tapahtumatuottaja Juhana Harlin.

 

 

 

 

 

Viimeisimmät artikkelit