Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki

Hakasalmen huvilan Suruton kaupunki -näyttely johdattaa hilpeälle aikamatkalle räikeään ja ylitsepursuavaan 1920-luvun Helsinkiin. Kesän iloksi Hakasalmen huvilan kauniilla pihalla Helsingin sydämessä pidetään puistojumppahetkiä, jotka perustuvat aitoon 1920-luvun kenttävoimisteluohjelmaan.

 

Jumpat alkavat Helsinki-päivänä 12.6.2019 ja jatkuvat läpi kesän pari kertaa kuukaudessa. Nyt voi siis leikkimielisesti kokeilla, miltä tavoin niin sielun kuin ruumiinkin kuntoa ja ryhtiä kohennettiin 90 vuotta sitten.

Tule mukaan esivoimistelijaksi!
Puistojumpat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Jotta 1920-luvun kuviot ja liikkeet olisi helppo oppia, ohjaajien avuksi haetaan vapaaehtoisia harjaantuneita voimistelijoita, jotka tukevat ohjaamista toimimalla eturivissä malleina. Esivoimistelijat valmennetaan tehtäviinsä, ja osallistua voi ehtimisensä mukaan. Näin pääset nauttimaan kesästä Aurora Karamzinin huvilan pihalla Finlandia-talon ja Musiikkitalon kupeessa, saat ainutlaatuisen voimisteluelämyksen ja tuotat samalla iloa muillekin.

Lisätietoja antaa vastaava liikunnanohjaaja Riitta Ahlsten, sähköposti riitta.ahlsten@hel.fi tai puh. 040 648 2010.

Suruton kaupunki – kohtauksia 1920-luvun Helsingistä -näyttely Hakasalmen huvilassa (Mannerheimintie 13 B) auki 1.9.2019 asti tiistaisin kello 11–19, ke–su kello 11–17. Sisäänpääsy 12/10e, alle 18-vuotiaille ja Museokortilla vapaa pääsy.
hakasalmenhuvila.fi

Kuva: Helsingin kaupunginmuseo

Viimeisimmät artikkelit