01.11.2022

Tule mukaan vaikuttamaan – haku seuraparlamenttiin on käynnissä 10.11. asti

Viestintä ja markkinointi
Helsingin kaupunki
Helsinkiläisten liikuntaseurojen edustajista koottu Seuraparlamentti on ollut vuodesta 2009 lähtien tekemässä alan kehitystyötä yhteistyössä kaupungin kanssa. Helsingin kaupungin liikuntapalvelut haastaa nyt seurat asettamaan ehdokkaitaan seuraparlamenttitoimintaan kaudelle 2023−24. Uusia jäseniä nimitetään kaikille seuroille avoimessa seurafoorumissa torstaina 10. marraskuuta.

Seuraparlamentti, joka koostuu helsinkiläisten liikuntaseurojen edustajista, tekee tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Seuraparlamentti on asiantuntijaelimenä mukana kaupungin päätöksenteossa seuratoimintaa koskevissa asioissa, ja sen tehtävänä on myös seurojen välisen keskustelun ja yhteistyön edistäminen. Parlamentti tuottaa lausuntoja Helsingin kaupungin pyytämiin kannanottoihin, ja se voi itsekin tehdä kaupungille aloitteita ja kannanottoja tärkeiksi kokemistaan teemoista.

Seuraparlamentti on ollut viime vuosina mukana esimerkiksi avustusjärjestelmän uudistuksen työstämisessä. Se on tehnyt myös kansalaisaloitteen koulujen tilojen varauksista liikuntavirastolle ja kannanoton liittyen tilojen hintoihin, sekä kommentoinut koulujen vuorojenjaon perusteita.

Helsingin kaupungin liikuntapalvelut haastaa seurat asettamaan ehdokkaitaan seuraparlamenttitoimintaan kaudelle 2023−24! Jäsenet valitaan kaksivuotiskausiksi, ja vuosittain noin puolet jäsenistä on erovuorossa. Parlamentin toivotaan edustavan helsinkiläisiä seuroja mahdollisimman kattavasti. Mukana tulee olla mahdollisimman monipuolinen kattaus eri urheilulajeista, yksilö- ja joukkuelajeista sekä aikuis- ja lastenliikunnan edustajista eri puolelta kaupunkia.

Toivotamme kaikkien liikuntaseurojen edustajat tervetulleiksi torstaina 10. marraskuuta seurafoorumiin, jossa seuraparlamentin uudet jäsenet valitaan. Ehdokkaita voi tänä syksynä esittää poikkeuksellisesti valintatilaisuuteen saakka. Seurafoorumi järjestetään Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan tiloissa osoitteessa Konepajankuja 3 (Fredriksberg).
Tutustu illan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 6.11. tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/0A93D01D69AF431D.

Nähdään seurafoorumissa!

Lisätietoja:
Helena Tikkanen, seuraparlamentin puheenjohtaja 2021-2022, helena.tikkanen@gmail.com
Tanja Matarma, seurafoorumi syksy 2022, tanja.matarma@hel.fi

Liitteet:
Seurafoorumin 10.11. ohjelma: seurafoorumi_marraskuu_2022_ohjelma (PDF)
Ehdokasasettelulomake: seuraparlamentti_ehdokasasettelulomake2022 (Word-tiedosto)
Valtakirjapohja äänestykseen: seurafoorumi_2022_valtakirjapohja (Word-tiedosto)

Viimeisimmät artikkelit