Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itiksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

 

Uinti+kuntosali -tarjoushinnat:

  • Aikuiset: kertamaksu 5,50e (norm. 7e) 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti 44e (norm. 56e)
  • Muut: kertamaksu 3e (norm. 4e), 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti 24e (norm. 32e)
  • Lapset: kertamaksu 2,50e (norm. 3,50e), 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti 20e (norm. 28e)

Itäkeskuksen uimahalli on auki 20.6. asti, Jakomäen halli 2.6. ja Pirkkolan 30.6. asti.

 

Itiksen uimahallissa ohjattua jumppaa nappia painamalla
Tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen uimahallissa on myös mahdollista osallistua maksutta oman aikataulun mukaan vesi- ja kymmeniin muihin erilaisiin jumppiin. Itiksessä otetaan käyttöön niin sanottu virtuaalijumppalaitteisto, eli asiakas voi itse valita laitteiston näytöltä haluamansa vesijumpan ja sen jälkeen pulahtaa altaaseen huhkimaan. Vesijumpat kestävät noin 20 minuuttia ja valittavana on useampi vesijumppavaihtoehto oman tason ja rankkuuden mukaan.

Vastaava virtuaalijumppajärjestelmä otetaan käyttöön myös Itiksen uimahallin jumppasalissa. Salin virtuaalijumppavalikoima on kattava, ja valittavana on kymmeniä eri vaihtoehtoja vatsa-pakarajumpasta joogaan, ja coresta venyttelyyn.

Viimeisimmät artikkelit