01.4.2022

Stadin ulkokuntosalit – auki maksutta 365 päivää vuodessa!

Markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki
Ulkokuntosalien määrään ja laatuun on panostettu viime vuosina. Vuonna 2010 Helsinkiin hankittiin 370 laitetta ja tämän jälkeen tahti on pysynyt noin 100 uudessa laitteessa per vuosi. Ulkokuntosalit ovat hiljaisuudessa ilmestyneet ulkoilureittien varsille ja puistojen ja liikunta-alueiden viereen. Kaupunkilaiset ovat ottaneet ulkokuntosalit omakseen ja ne ovat nousseet huppusuosituiksi.

Erityisesti Davidin laitteilla varustetut ulkokuntosalit ovat kovassa suosiossa ja kävijämääriltään etenkin Hietaniemen uimarannan sekä Pirkkolan liikuntapuiston ulkokuntosalit ovat olleet suosittuja. Ulkokuntosalien välineet ja laitteet ovat ympärivuotisessa käytössä, maksutta ympäri vuorokauden. Laitteissa saa säädettyä vastusta siirrettävällä painopakalla, joten ulkokuntosalit sopivat hyvin eri tasoisille kuntoilijoille. Ulkokuntosalien laitteissa käytössä olevat maksimipainot ovat jopa 100 kiloa, joten kyllä niillä ihan kunnon jumpan saa aikaiseksi. Uusia ulkokuntosaleja on noussut myös maauimaloiden yhteyteen Uimastadionille ja Kumpulaan.

 

Davidin laitteistoilla varustetut ulkokuntosalit:

 

Huom. Uimastadionin yhteydessä oleva ulkokuntosali käytössä vain maauimalan aukioloaikoina ja maauimalan sisäänpääsymaksulla.

Kaikki ulkokuntoiluvälineet ja -salit löydät palvelukartalta.

Viimeisimmät artikkelit